Literair

Bibliotheek de Groene Venen, vestiging Moerkapelle

adres: 

Beatrixlaan 3 , 2751XT Moerkapelle

telefoon: 
+31 (0)649593729

Bibliotheek de Groene Venen, vestiging Nieuwerkerk aan den IJssel

adres: 

De Batavier, Batavierlaan 4, 2912 SG te Nieuwerkerk aan den IJssel

telefoon: 
0180-316201

Christelijke leesbibliotheek Bethel

adres: 

Kerklaan 2

2841 XJ Moordrecht

contactpersoon: 
Mevr. C. Willems

de Bibliotheek De Groene Venen, vestiging Moordrecht

adres: 

Sportlaan 3b, 2841 EB Moordrecht

telefoon: 
0182-373014

de Bibliotheek De Groene Venen, vestiging Zevenhuizen

adres: 

Dorspshuis Swanla. Burg. Klinkhamerweg 86, 2761 BJ Zevenhuizen

Vrouwen van nu Moerkapelle

De afdeling Moerkapelle komt bijeen op de derde woensdag van de maand in Dorpshuis Op Moer te Moerkapelle.

De organisatie van de Theaterclub met ingang van het nieuwe seizoen overgenomen door Anneke Schep, Pamela Pothecary en Corrie Treurniet, met dank aan Ineke Everaart en Janny Zuidema, die de organisatie jarenlang hebben verzorgd. 

Ook voor het seizoen 2018-2019 heeft de Theaterclub weer enkele voorstellingen in optie bij het Stadstheater te Zoetermeer.

telefoon: 
06-10873733
contactpersoon: 
Wil de Heer

Vrouwen van Nu Moordrecht

De vereniging heeft ten doel door vorming en ontwikkeling van vrouwen hun besef van verantwoordelijkheid voor en deelname aan de samenleving te bevorderen, in het bijzonder in plattelandsgebieden.De vereniging staat open voor vrouwen van alle gezindten en onthoudt zich van partijpolitiek.

telefoon: 
M.A. Hoogendoorn-Minnee 0182-883335
contactpersoon: 
M.A. Hoogendoorn-Minnee

Vrouwen van Nu Nieuwerkerk

Onze vereniging is een ontmoetingsplaats voor vrouwen die lid worden voor de contacten en de gezelligheid en daarbij deelnemen aan allerlei activiteiten. Elke maand organiseert onze afdeling in een goede sfeer van vriendschap en ontspanning een informatieve bijeenkomst over een maatschappelijk of cultureel onderwerp. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.

Via onze website hopen wij ook vrouwen te bereiken die nog geen lid van onze afdeling zijn. Wij bieden een gevarieerd programma en iedereen is welkom. Wanneer u graag meer wilt weten, kunt u contact opnemen met een van de bestuursleden maar u kunt natuurlijk ook tijdens een thema-avond of koffieochtend kennis met onze vereniging maken!

Vrouwen van Nu heeft als missie om met de kracht van vrouwen de leefomgeving te versterken. De vereniging heeft geen politieke of religieuze kleur. Met circa 46.000 leden georganiseerd in ruim 525 afdelingen zijn we de grootste vrouwenvereniging van Nederland.

Ons uitgebreide ledenbestand en netwerk stellen ons in staat om actief en betrokken te zijn bij zaken die vrouwen van nu bezig houden en belangrijk vinden. Vrouwen van Nu staat bekend als een kweekvijver van bestuurlijk talent. Je komt ons tegen in Gemeenteraden, Waterschappen, de Tweede Kamer en tal van besturen, commissies en inspraakorganen