Uitvoering Just Dance --> OSS " Be Fit"

Zaterdag 17 februari 2018 - 19:30. Theater Swanla te Zevenhuizen. Toegang € 3,50

Uitvoering Just Dance

Op zaterdag 17 februari a.s.– om 14.00 uur en 19.30uur – worden door de cursisten van Just Dance, onderdeel van de Trimsportvereniging OSS “Be Fit” te Zevenhuizen voorstellingen gegeven in theater Swanla. Tijdens deze voorstellingen laten de jonge danseressen zien wat zij sinds hun optreden van vorig jaar hebben geleerd.

Zie voor de kaartverkoop de activiteitenagenda --> 17 februari 2018

Nieuwjaarsbijeenkomst/ Nieuwjaarsconcert in Swanla

Zaterdag 13 januari 2018.

Een bijzondere combinatie. De Nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Zuidplas en het traditionele Nieuwjaarsconcert in Swanla.

Zie voor de nadere info de activiteitenagenda.

Kerstconcerten in Zuidplas

Zie de activitenagenda voor de verschillende kerstconcerten in Zuidplas

Midwinterfeest in Nieuwerkerk

Kerstconcert Popkoor Ameezing

Theater Swanla - zaterdag 16 december 19.30 uur

 

Kerstconcert MozArt

Woensdag 13 december 2017

Lezing Hugo Borst in Swanla

vrijdag 08 december 2017 - 20:00

Theater Swanla, Burg. Klinkhamerweg 86, Zevenhuizen

Lezing door Hugo Borst. Hugo Borst -  een veelzijdig en kritisch auteur. 

Wie kent hem niet? Een echte (sport)persoonlijkheid, Journalist, presentator (langs de lijn) en schrijver. 

Hugo Borst vindt ‘mantelzorger’ een raar woord, maar hij is het wel. Al enkele jaren verzorgt hij zijn zevenentachtigjarige moeder, die aan dementie lijdt. Op ontroerende en vaak geestige wijze schrijft hij over de ingrijpende gevolgen van haar aftakelende geest. Ook beschrijft hij hoe de onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis verloopt. Intussen haalt hij herinneringen op aan zijn jeugd en aan zijn moeder in betere tijden. Ma is een liefdevol en prachtig geschreven portret van een moeder en haar zoon. Het is een lezing over en uit eigen werk met de nadruk op Ach moedertje, het aangrijpende vervolg op Ma.

Kaarten € 12,50 voordeel 2,50 met je Biebpas reserveren. Zie ook activiteitenagenda.

Jubileumconcert De Kleine Trompetter

Zaterdag 2 december 2017

De Kleine Trompetter bestaat 120 jaar! Tijd voor een mooi concert met medewerking van Sootjevisch en Pater Moeskroen. Het belooft een mooi feest te worden! De Kleine Trompetter in concert met Pater Moeskroen & Sootjevisch. Zie de agenda.

Kaarten in de voorverkoop: €15,-  Koop hier je tickets nu
Kaarten aan de deur: €17,50

Night of Vocal in Zevenhuizen

Zaterdag 18 November a.s. in De kleine witte kapel in Zevenhuizen.

"Ook heel erg leuk is een nieuwe editie van 'Night of Vocal'. Deze staat gepland op zaterdag 18 November a.s. in De kleine witte kapel in Zevenhuizen. Het belooft wederom een mooie avond te worden want ook deze keer heb ik twee super zingende collega’s uitgenodigd... Het zijn Esther Hart en Jeroen Manuhutu. We worden begeleidt door hele fijne muzikanten, gitarist Ed Verhoeff en pianist Carlo van der Put. Vind je het leuk om bij deze avond aanwezig te zijn? Reserveer dan een kaartje via het contact formulier.

http://www.xandrawillis.nl

Lezing over het Concert Gebouw Orkest

donderdag 16 november 2017 - 20:00

Geschiedenis van het beroemdste orkest van Nederland:Het Concertgebouw Orkest

Ferdinand Hügel is een gepassioneerd en gepensioneerd lid van het wereldberoemde Koninklijk Concertgebouw Orkest uit Amsterdam, één van de beste ter wereld! De lezing die hij geeft bij de Vrouwen van Nu  gaat over de roemruchte geschiedenis van het bijzondere Concertgebouw, gebouwd in 1888, en zijn rijke leven in dienst van het Concertgebouw Orkest, uiteraard gelardeerd met anekdotes uit heden en verleden.

U krijgt een kijkje in de buitengewoon muzikale keuken. Verrijkt met een enkel geluids-en filmbeeld uit de rijke historie en een korte uitleg over zijn instrument de altviool, met aansluitend een concertje. Ten slotte kunt U een prikkelende vraag stellen, het moment waar hij altijd weer naar uitkijkt. Omdat wij graag een groot publiek willen laten meegenieten van deze voorstelling zijn tijdens deze avond introducees, zowel mannen als vrouwen, van harte welkom. Zij betalen € 5,- entree. http://vrouwenvannu.nl/nieuwerkerk-ad-ijssel