Dorpshuis Swala te Zevenhuizen. Aanvang 15.00 uur

Zondag Muziekmiddag met Hips, Hart ’n Willis

Hips, Hart ’n Willis is een gelegenheidsformatie bestaande uit drie zangeressen: Melissa ’t Hart, Simone Roerade en Xandra Willis. De dames hebben alle drie een eigen stijl & persoonlijkheid en deze drie prachtige stemmen vullen elkaar op elk vlak aan. Het repertoire, bestaande uit eigen songs maar ook pop-, gospel- en soulklassiekers wordt deze middag in een intieme setting gepresenteerd.

Simone Melissa en Xandra kennen elkaar via het Rotterdams Conservatorium waar zij alweer 20 jaar geleden afstudeerden. In het verleden hebben zij meerdere keren met elkaar opgetreden en vormden zij de swingende act ‘Three to Boogie’. Deze drie krachtige stemmen en hun liefde voor meerstemmige zang is een bindende factor binnen dit trio.

Na een tussenperiode van 15 jaar leek Xandra het leuk om in januari 2017 een zangreünie te organiseren in de kleine witte kapel in Zevenhuizen. De connenctie vie direct weer op z’n plaats en een fantastische avond vol mooie muziek was het resultaat. Het succes van deze avond was dan ook zeker te danken aan de twee geweldige muzikanten die de dames begeleidden.

Ook op 11 februari in De Pub van Dorpshuis Swanla zijn gitarist Ed Verhoef en pianist en Berthil Bustra zeker van de partij.

Hopelijk zijn jullie erbij op 11 februari in De Pub van Dorpshuis Swanla.