Dorpskerk te Moordrecht

Scratch Messiah in Moordrecht

Beste muziekliefhebbers, graag jullie aandacht voor een prachtige  ctiviteit van Moordrecht Klassiek!

SCRATCH DAG MESSIAH VAN G.F. HÄNDEL 1 DECEMBER 2018 IN DE DORPSKERK,  VOOR KOOR EN ORKEST, KERKPLEIN 12, MOORDRECHT Scratch betekent: “met niets beginnen”. Zo zal het gaan, op één > dag een muziekstuk instuderen en dezelfde avond uitvoeren voor publiek.Moordrecht Klassiek wil de uitdaging aangaan om veel mensen een fijne muzikale dag te bezorgen. Doet u met ons mee als orkestlid of zanger in het koor?

We voeren de Messiah van G.F. Händel uit onder leiding van de enthousiaste dirigent Wouter Harbers uit Zeist. Zijn koor “Lobet den Herrn” uit Nieuwerbrug kent het stuk en zal de zang ondersteunen. De solisten zullen professioneel zijn.
HET ORKEST:Het orkest willen we samenstellen uit enthousiaste musici die van wanten weten. Met het orkest willen we twee repetities vóór 1 december houden op zaterdag 17 en 24 november van 10.00 - 15.00, met pauze. Deze repetities zijn op een mooie locatie, villa Weijpoort, adres: Weijpoort 20 te Nieuwerbrug.
U dient uw lunch zelf mee te nemen. Orkestleden worden vrijgesteld van deelnamekosten.
HET KOOR:
Zangers zijn welkom op elk niveau. Omdat het geen eenvoudig werk is, wordt verwacht dat u op 1 december bij aanvang zelf al goed voorbereid bent. 
Deelname aan de scratch is 32,50. Hiervoor krijgt u bladmuziek, links voor oefenmateriaal, recht op een bezoekerskaart voor het concert met  korting van 4,50 en een consumptiebon.
Het wordt geen massale scratch dag, maar meer een intiem concert. Er is dan ook een maximum per stemgroep ingesteld van 30 zangers (30 sopranen, 30 alten enz.). Vol is vol, we volgen hierbij het moment van aanmelding. In verband met het beperkt aantal plaatsen, rekenen we op u als u zich aanmeldt voor deze bijzondere muzikale dag.
Uw opgave is definitief na betaling. Graag aanmelden voor 1 november.

1 december: dorpskerk, Kerkplein 12, Moordrecht :

9.30 inloop
10.00 aanvang repetitie
12.30 – pauze
13.30 vervolg repetitie
15.15 pauze
15.30 vervolg repetitie
17.00 einde repetitie
19.15 ieder op zijn plaats
AANVANG CONCERT IS 19.30 UUR
Bezoekers betalen 14,50 voor het concert.
OP 1 DECEMBER ZULLEN ER CONSUMPTIES TE VERKRIJGEN ZIJN TEGEN GERINGE VERGOEDING. 
Aanmelden voor zowel zang, orkest of concertbezoek kan via

www.moordrechtklassiek.nl of mail: informatie@moordrechtklassiek.nl of
tel 0182374789.