Theater Swanla, Burg. Klinkhamerweg 86, Zevenhuizen

SATURDAY NIGHT, DE PARADISE BIGBAND UITVERKOCHT

Op zaterdag 3 februari verzorgt de Paradise Bigband een feestelijke muziekavond in theater Swanla met als special guest trompettist/zanger/verteller Michael Varekamp en een aantal professionele gastmuzikanten in de band zelf. Michael Varekamp en gasttrombonist  Erik Blok verzorgen op diezelfde dag in de middag interessante improvisatieworkshops voor blazers. Amateurmuzikanten krijgen zo een unieke mogelijkheid om tegen een zeer geringe vergoeding les te krijgen van muzikanten die hun sporen in het muzikale circuit ruimschoots verdiend hebben.

Saturday Night met de Paradise Big Band. Een gezellige zaterdagavond in Theater Swanla in Zevenhuizen, waarop u kunt luisteren naar de Paradise Big Band, die niet alleen instrumentale nummers speelt, maar ook een vijfkoppige zanggroep begeleidt. De leden van de band en de vijf zangers zijn voornamelijk afkomstig uit Zevenhuizen, Boskoop en omgeving. Zij verzorgen in Swanla een fantastische avond vol herkenbare en onverwachte muziek, waarin stilzitten niet verplicht is. 

De PBB trad al diverse keren eerder op in Zevenhuizen. Landelijk is het orkest inmiddels een vaste verschijning op de jaarlijkse Country & Christmas Fair bij kasteel Haarzuilens en de muzikanten stonden op grote podia tijdens bijvoorbeeld Sail Amsterdam. 

Evenals gevierde artiesten als Robbie Williams, Michael Bublé en Bruno Mars laat dit orkest, onder leiding van dirigent Ton van Overdam, zien dat heel veel bekende muziek een meerwaarde krijgt in een bigbandbezetting. Deze avond kunt u genieten van vele verrassende nummers, sommige uit een ver verleden, maar vaak ook heel recente. Het wordt een avond vol gezelligheid, die u regelmatig zal verbazen.   

 

Kaarten € 12,50 

Geen zin om te haasten met eten.? Bestel de combiticket met een theaterschotel.