Theater Swanla te Zevenhuizen, toegang gratis na aanmelding. Berichtgeving volgt.

Nieuwjaarsbijeenkomst / Nieuwjaarsconcert

Het traditionele Nieuwjaarsconcert in Theater Swanla van het Symfonieorkest Midden Holland (SOMH) wordt in 2018 gecombineerd met de Nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Zuidplas.

De 'in ere' herstelde Nieuwjaarsbijeenkomst van Zuidplas kan in 2018 niet plaatsvinden in het gemeentehuis. Beide activiteiten vinden nu gelijktijdig plaats in Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen. Vanaf 19.00 uur zijn de genodigden welkom in Swanla. Onder de noemer 'muziek proeverij' zal de Nieuwjaarsbijeenkomst van Zuidplas 'opgefleurd' worden met muziek. Muziek in de Pub en de Foyer en om 20.15 uur een uitvoering van SOMH in de theaterzaal tot omstreeks 21.00 uur.

De gemeente Zuidplas draagt zorg voor de uitnodigingen aan maatschappelijke organisaties etc. Dorpshuis Swanla draagt zorg voor de uitnodigingen van de vaste en nieuwe bezoekers van het Nieuwjaarsconceert.

Nieuwjaarsconcert Wintervuur 2018.

Het nieuwe jaar kan niet beter beginnen dan met het traditionele nieuwjaarsconcert van het “Symfonie Orkest Midden Holland”! Onder leiding van Ghislain Bellefroid zal het betoverende orkest u op deze knusse winteravond opwarmen met melodieën vol emotie uit Zuid-Europa en Zuid-Amerika!  Laat u verassen door o.a. prachtige werken van Isaac Albéniz, de Spaanse dans van Enrique Granados en gepassioneerde tango’s van Astor Piazzolla. Het programma wordt helemaal compleet gemaakt met zang en fluit door Tineke van Geuns en de klassieke gitaar van Harald Boxtart!