Theater Swanla te Zevenhuizen

Mats Magic, A Magical Christmas in Swanla

Laat je tijdens de kerstvakantie betoveren door deze spectaculaire en adembenemende familieshow! Mat’s Magic Illusions zal, geassisteerd door zijn Diva’s of Magic, een waanzinnige kerstshow neerzetten. Verdwijningen, verschijningen, supersnelle verwisselingen, zweefacts en nog veel meer illusies… Beleef het allemaal tijdens deze magische kerstshow. 

Mat’s Magic Illusions, ook wel bekend als Mattijs Rooker uit Moerkapelle, kreeg voor zijn achtste verjaardag een goocheldoos. Mattijs was meteen verkocht! De passie voor het illusionisme werd door de jaren heen alleen maar groter. Het afgelopen jaar was hij in diverse theaters te zien met zijn vernieuwde voorstelling ‘The Mystery of Magic’.

Nu, 29 december, keert Mat’s Magic Illusions terug naar zijn eigen woonomgeving. Met zijn speciale kerstprogramma ‘The Magical Dream’ zal hij uw kerstvakantie betoveren, door u tijdens deze kerstshow van begin tot eind te boeien met de mooiste en meest onbegrijpelijke goocheltrucs en illusies. Dit, afgewisseld met de mooiste muziek, verhalen en humor, maakt deze kerstshow tot het leukste en meest spectaculaire uitje in de kerstvakantie voor het hele gezin in de omgeving Zuidplas!

Zie ook: http://www.theaterswanla.nl  OOK voor reserveren kaarten.