Theater Swanla te Zevenhuizen

Martijn Kardol met Bang

Cabaret/kleinkunst

Kaarten: € 15,00 reserveren

“Indrukwekkend” (NRC), “uitstekende verteller” (Volkskrant) en “een geweldige winnaar” (DVHN) schreef de pers, nadat Martijn alle prijzen op het Leids en Groninger CabaretFestival won. Zijn debuutprogramma ‘Bang’ werd ontvangen met uitsluitend lovende kritieken.

“Zo veel fijne zelfspot” (★★★★Volkskrant), “Hilarische anekdotes om de angst mee te bezweren” (★★★★Theaterkrant) en “een innemend verteller met een sterke timing” (★★★NRC). ‘Bang’ is een van de sterkste debuutprogramma’s van de afgelopen jaren. Zorg dat je deze “begenadigd ouwehoer” (Theaterkrant) niet mist in de theaters!

Martijn is niet alleen cabaretier, maar is ook elke maandag te horen in de ochtendshow op 3FM als columnist en hij studeerde zonder specifieke reden Zweeds en sociologie.

“Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.” (★★★★Volkskrant)

“Geraffineerd slim en spits in zijn ideeën.” (★★★★DVHN)

Prijzen: Jury- en publieksprijs Leids Cabaret Festival 2016. Jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2015. 

Kaarten € 15,00 reserveren 

Geen zin om te haasten? Bestel de combiticket inclusief theatermenu vanaf 18:00 uur.